aboutus

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd

Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd
1 2 3 4 5
Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: WANSHENGLI
Aantal werknemers: 30~50
Jaarlijkse omzet: 300-400
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 10% - 20%
Ongeveer ons
Inleiding

Is de Milieubescherming van Anhuiwanshengli Co., Ltd, met een geregistreerd kapitaal van 50 miljoen yuans, een nieuw type van onderneming met geomembraneentiteit, bouw en de naverkoopdienst momenteel in Anhui.

 

Zich concentreert bij het oplossen van de problemen van milieulekkage, anticorrosion, waterdicht en vochtbestendig, hebben wij opeenvolgend ISO9001-beheer, milieu het beheers en OSHSAS18001-bedrijfsgeneeskundigen van ISO14001 en veiligheidsbeheer, enz. overgegaan. Wij hebben een een volledig geautomatiseerde internationale standaardhdpe ondoordringbare membraanproductielijn van wereldklasse, geotextile productielijn en samengestelde geomembraneproductielijn, en leveren diverse specificaties en modellen van HDPE geomembrane, geotextile, samengestelde geomembrane en de waterdichte deken van GCL van Anhui-Liftmerk. De producten worden wijd gebruikt op aquicultuur, wegen, spoorwegen, tunnels, reservoirs en kanalen, kunstmatige meren, milieubescherming, mijnbouw, landbouw, tuinen, watermilieubescherming, petrochemische stof en andere gebieden.

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Wordt de Milieubescherming van Anhuiwanshengli Co., Ltd gevestigd in Lu een ‚Stad, Anhui-Provincie, de bekende geboortestad van Anhui-ondernemingen bij binnenlands en in het buitenland. Het bedrijf wordt gevestigd bij de kruising van Heping-Weg en Longchi-Road, Dongshipu-Stad, jin een district, met een geregistreerd kapitaal van 50 miljoen yuans. Het is een nieuw type van geomembranefabrikant in Lu ‚, Anhui-Provincie, die onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, ontwerp, bouw en de naverkoopdienst van geosynthetics integreert.

公司形象 2.jpgde Milieubescherming van Anhuiwanshengli Co., Ltd Fabriekstentoonstelling

Concentreert de Milieubescherming van Anhuiwanshengli zich bij het oplossen van de problemen van milieulekkage, corrosiepreventie, waterdicht en vochtbestendig, enz., en ISO9001-beheer, het milieubeheer van ISO14001, de bedrijfsgeneeskundigen en het veiligheidsbeheer van OSHSAS18001 en andere systeemcertificatie opeenvolgend overgegaan. Het heeft volledig standaardhdpe ondoordringbare membraanproductielijn, geotextile productielijn en samengestelde geomembraneproductielijn, geautomatiseerd en diverse specificaties en modellen van HDPE geomembrane, geotextile, samengestelde geomembrane, de waterdichte deken van GCL, enz. van Anhui-merk geleverd. De producten worden wijd gebruikt op aquicultuur, wegen, spoorwegen, tunnels, reservoirs en kanalen, kunstmatige meren, milieubescherming, mijnbouw, landbouw, tuinen, watermilieubescherming, petrochemische stof en andere gebieden. Momenteel, zijn er over het hele land vele die takken, in Guangdong, Guangxi, Shanghai, Jiangsu, Anhui, Chengdu en andere gebieden worden verdeeld.

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Productententoonstelling (Deel)

Gebaseerd op de de marktcultuur van de zeven jaar van „Wanshengli“ merk in de industrie, is zijn populariteit en marktreputatie in Anhui, vooral in Lu een ‚stad en zijn omringende gebieden, onophoudelijk verbeterd. „Wanshengli“ is niet alleen een merknaam van geomembrane, maar ook een veelvoudig symbool van kwaliteit, identiteit en rang in de markt. Momenteel, heeft Anhui Wanshengli met Mu Yuan Group, Zhengbang-Groep, Yili-Zuivelfabriek, de Zuivelfabriek van Holstein, de Zuivelfabriek van Guangdong Wenshi, Huishan-Zuivelfabriek, Shaanxi Shiyang, de hoop van het oosten, Baowu-Groep, het Gemeentelijke Beleid van Chengdu, Jiangsu-Academie van Landbouwwetenschappen en de Waterkrachtpost van Guangdong samengewerkt.

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4De Bouwwerftentoonstelling van Anhuiwanshengli

Heeft de Milieubescherming van Anhuiwanshengli sterke technische sterkte, bouwervaring en de perfecte naverkoopdienst, en streeft ernaar om geavanceerde, hoogstaande en efficiënte milieubeschermings en lekkage-bewijs producten voor alle gebruikers te verstrekken. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, met geavanceerde technologie, superieure kwaliteit, nieuw ontwerp, de uitstekende dienst en energy-efficient producten, is het goedgekeurd en geprijst door klanten vele jaren, en alle reeksen producten zijn uitgevoerd naar alle delen van het land en de internationale markten.

公司形象 1.jpg

Geschiedenis

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Ten eerste.

Helpend onze cliënt goed van ons product, vanaf de eis die van onze klant op de hoogte zijn geschikte prduct verstrekken.

 

Tweede

De fabriek zal het product onder hoogte - kwaliteitscontrole produceren

 

Derde

Verwante afdelingsgreep een vergadering om contructionmethode te maken.

 

Vierde

Het bouwteam is bereid om bouw te maken

 

Vijfde

De hogere ingenieur inspecteert het project en keurt het goed.

 

 

Zesde

De goede naverkoopdienst, zal met onze geschikte cliënt controleren.

 

 

Ons Team

Ons Team

 

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Anhui Wanshengli Environmental Protection Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens