products

Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Luan, China
Merknaam: wanshengli
Certificering: CE, ISO, GB, ASTM, GM13
Modelnummer: 100 mm, 200 mm
Min. bestelaantal: 1000sqm
Prijs: 0.3 USD ~5 USD per sqm or negotiable
Verpakking Details: Standaardverpakking
Levertijd: binnen 15 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram of door de verzekering van de alibabahandel
Levering vermogen: sqm 30000 per dag
Gedetailleerde informatie
kleur: Zwart textuur van hout: HDPE&PP
Kan zijn van toepassing geweest op: Hulpgraad, stortplaats, bevroren grond, enz. Treksterkte: Minstens 25KN/M met toenemende grootte
MOQ: 1000sqm
Hoog licht:

Dambouw geoweb geocell

,

Polyethyleen geoweb geocell

,

De bescherming van de polyethyleen geocell helling


Productomschrijving

Het kan in dambouw en andere plaatsen worden gebruikt, en heeft een geocell met goede kwaliteit en geschikte verrichting.

 

Snel Detail:

 

Materiaal: HDPE materiaal, Plastiek, Huisdier
Hoogte: 50mm~200mm
Functie: de versterking, versterkt
Toepassing: de wegstichting versterkt


Beschrijving:

 

HDPE van het Wanshenglimerk geocell wordt wijd gebruikt in bouw voor erosiecontrole, grondstabilisatie op vlakke grond en steile hellingen, kanaalbescherming, en structurele versterking voor ladingssteun en aardebehoud. De typische cellulaire die beperkingssystemen zijn geosynthetics met ultrasoon gelaste high-density polyethyleen (HDPE) wordt gemaakt stroken of pp en uitgebreide ter plaatse die honingraat-als te vormen structuur-en met zand, grond, rots, grint of beton wordt gevuld.
Het is een structuur van de honeybombcel door sterke lassen en vast te nagelen wordt gevormd die. Het kan vrij buigen en kan tijdens vervoer worden gevouwen. Wanneer het gebruiken, kan het met aarde of beton worden geopend en worden gevuld. Het materiaal vormt een structuur die een sterke zijbeperking en een grote starheid hebben. Het kan als kussen worden gebruikt om de lagercapaciteit zachte stichtingen te behandelen.

 

Voordelen:

 

1. Het is geschikt voor uitbreiding en samentrekking, en het kan tijdens vervoer worden gevouwen en tijdens bouw worden uitgerekt.
2. Het wordt gevormd door licht materiaal met stabiele chemische eigenschappen dat tegen schuring, photooxidation, zuur bestand is, en het alkali, het voor verschillende grond en woestijnvoorwaarden geschikt is.
3. Het heeft een hogere zijgrens, antislip, en anti-misvorming, en kan de lagercapaciteit van de ballastbed en ladingsdistributie effectief verbeteren.
4. Het kan aan verschillende techniekbehoeften voldoen door hoogte te veranderen, lassend afstand, en andere geometrische dimensiones.
het product is geschikt te verbinden en kan bouwsnelheid verbeteren.Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 0

Productgegevens

Producttype Hoogte (mm) Lassenafstand (mm) Dikte (mm) Treksterkte van Lassenpunten (N/cm) Treksterkte van Verbinding van Cel (N/cm) Treksterkte bij Opbrengst van Elk Blad (Mpa)
Vlot en geperforeerd niet 50≦H≦250 330≦A≦1000 1.0--1.4 ≧100 ≧120 ≧20
Vlot en geperforeerd 50≦H≦250 330≦A≦1000 1.0--1.4 ≧100 ≧120 ≧20
Geweven en geperforeerd niet 50≦H≦250 330≦A≦1000 1.0--1.7 ≧100 ≧120 ≧20
Geweven en geperforeerd 50≦H≦250 330≦A≦1000 1.0--1.7 ≧100 ≧120 ≧20Toepassing:

 

  • milieuvriendelijk
  • groene die vegetatie op het wordt geplant
  • de uitstekende drainage met perforeert oppervlakte
  • Stal het ballastbed van spoorweg.
  • Stal het ballastbed van hoofdweg.
  • Draag de lading van behoudende muur.
  • Verbetering ondiepe riverway.
  • Steun de pijpleiding en het riool.
  •  

Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 1Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 2Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 3Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 4

Verpakking:

Alle producten worden ingepakt door riemen op de houten pallet. wij zorgen ervoor dat de klanten de producten goed ontvangen. Wij keuren vereist klant goed die methode ook inpakken. Zoals voor lijndienst zal kiezen die wij de beroemde agent voor de producten om de goederen te waarborgen op tijd bereiken=zal= de kant van onze cliënt.

Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 5
Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 6
Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 7Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 8Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 9Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 10
Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 11Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 12Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 13Hoog - de Hellingsbescherming van Geoweb Geocell van het dichtheidspolyethyleen voor Dambouw 14

Contactgegevens
Jessica Chen

Telefoonnummer : 19955195778

WhatsApp : +8613816129605