Bericht versturen

OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan

1000m²
MOQ
0.3 USD ~3.8 USD per sqm
Prijs
OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
toegepast bereik: Wegen, spoorwegen, taluds, landhoofden, bouwtoegangswegen, dokken, enz.
textuur van hout: PE & glasvezel
kleur: Zwart
Treksterkte: Met toenemende grootte, minimaal 20KN/M
MOQ: 1000sqm
Hoog licht:

OEM Geosynthetic Versterkingsnet

,

De Versterkingsnet van oprijlaangeosynthetic

,

Geosynthetic geogrid oprijlaan

Basis informatie
Plaats van herkomst: Luan, China
Merknaam: wanshengli
Certificering: ISO9001, ISO14001,OSHSAS18001,GM-13, ASTM
Modelnummer: KN/M
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: Standaardverpakking
Levertijd: 鎮ㄨ鎵剧殑璧勬簮宸茶鍒犻櫎銆佸凡鏇村悕鎴栨殏鏃朵笉鍙敤銆
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, alibaba handelsgarantie
Levering vermogen: sqm 50000 per dag
Productomschrijving

Het is nuttig om een geogrid met hoge stretchability te hebben in stichting het leggen van hoog-standaardbestrating of dam.

 

 

Tweeassige geogrid

Tweeassige geogrid wordt gemaakt van hoogte - moleculair polymeer door zich uitdrijving, het vormen en ponsen vóór zich het longitudinale en zij uitrekken. Dit materiaal heeft aanzienlijke treksterkte in longitudinale en zijrichtingen. Deze kettingsstructuur kan krachten effectief dragen en verspreiden op grond en is van toepassing op dragende stichting van de groot gebieds de permanente lading als versterkingsmateriaal.

Productomschrijving

De glasvezel geogrid is een uitstekend geosynthetic die materiaal voor wegdekversterking, oude wegversterking, hulpgraadversterking en de zachte versterking van de grondstichting wordt gebruikt. Het is een onvervangbaar materiaal in de toepassing van het behandelen van weerspiegelende barsten van asfaltbestrating geworden. Dit die product is een semi-rigid product van alkali-vrije glasvezel met hoge weerstand wordt gemaakt, die in een net-like substraat door internationale geavanceerde afwijking het breien technologie, en na de behandeling van de oppervlaktedeklaag wordt gemaakt. Het heeft sterkte met grote trekspanning en lage verlenging in zowel afwijking als weft richtingen, en uitstekende eigenschappen zoals weerstand op hoge temperatuur, lage koude weerstand, het verouderen weerstand en corrosieweerstand. Het wordt wijd gebruikt in versterking van asfaltbestrating, cementbestrating en hulpgraad, spoorweghulpgraad, de bescherming van de damhelling, luchthavenbaan, zandcontrole en andere techniekprojecten.

OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 0

OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 1

OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 2

 

 

OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 3

 

Productparameter

 

Punt TGSG15 TGSG20 TGSG25 TGSG30 TGSG35 TGSG40 TGSG45 TGSG50
Longitudinale treksterkte ≥ (kN/m) 15 20 25 30 35 40 45 50
Transversale treksterkte ≥ (kN/m) 15 20 25 30 35 40 45 50
Longitudinale nominale verlenging ≤ (%) 15
Transversale nominale verlenging ≤ (%) 13
Longitudinale treksterkte bij 2%-verlenging ≥ (kN/m) 5 7 9 10.5 12 14 16 17.5
Treksterkte ≥ (kN/m) bij transversale verlenging van 2% 5 7 9 10.5 12 14 16 17.5
Longitudinale treksterkte bij 5%-verlenging ≥ (kN/m) 7 14 17 21 24 28 32 35
Treksterkte ≥ (kN/m) bij de transversale verlenging van 5% 7 14 17 21 24 28 32 35

 

De glasvezel geogrid is een uitstekend geosynthetic die materiaal voor wegdekversterking, oude wegversterking, hulpgraadversterking en de zachte versterking van de grondstichting wordt gebruikt. Het is een onvervangbaar materiaal in de toepassing van het behandelen van weerspiegelende barsten van asfaltbestrating geworden. Dit die product is een semi-rigid product van alkali-vrije glasvezel met hoge weerstand wordt gemaakt, die in een net-like substraat door internationale geavanceerde afwijking het breien technologie, en na de behandeling van de oppervlaktedeklaag wordt gemaakt. Het heeft sterkte met grote trekspanning en lage verlenging in zowel afwijking als weft richtingen, en uitstekende eigenschappen zoals weerstand op hoge temperatuur, lage koude weerstand, het verouderen weerstand en corrosieweerstand. Het wordt wijd gebruikt in versterking van asfaltbestrating, cementbestrating en hulpgraad, spoorweghulpgraad, de bescherming van de damhelling, luchthavenbaan, zandcontrole en andere techniekprojecten. Met het alkali-vrije zwerven van glasvezel als belangrijkste grondstof en bepaald het weven proces, wordt het netto structuurmateriaal gevormd in een nieuw type van uitstekende geotechnische grondstof door een speciaal deklaagproces om de glasvezel te beschermen en de algemene de dienstprestaties te verbeteren. Eigenschappen: Het product heeft de kenmerken van verlenging met hoge weerstand, lage, weerstand op hoge temperatuur, hoge modulus, lichtgewicht, goede hardheid, corrosieweerstand en lange levensduur. Het kan wijd op techniekgebieden zoals behoud van oude cementbestrating, luchthavenbaan, dam, rivierbank, hellingsbescherming, weg en de versterkingsbehandeling van de brugbestrating, enz. worden gebruikt, en kan de bestrating versterken en versterken, barst van de bestratings de rutting moeheid, hete en koude uitbreidingsbarst en bezinningsbarst verhinderen hieronder, en de spanning van het bestratingslager verspreiden, de levensduur van de bestrating, met sterkte met grote trekspanning, lage verlenging, geen kruipen op lange termijn, goede fysieke en chemische stabiliteit, goede thermische stabiliteit, moeheid het barsten weerstand en rutting weerstand op hoge temperatuur verlengen.

 

OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 4OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 5OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 6OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 7OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 8OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 9OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 10OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 11OEM Geosynthetic Versterkingsnet voor de Bestrating van de Damoprijlaan 12

Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Jessica Chen
Tel. : +86 19955195778
Resterend aantal tekens(20/3000)